Laviesage Nutriceuticals

 

WAT ZIJN NUTRICOSMETICS?

Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals;
anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen.
Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid

ORIGINEEL EN INSPIRATIE

Deze voedingssupplementen zijn gebaseerd op een combinatie van moderne wetenschappelijke en deels geïnspireerd op eeuwenoude Ayurvedische kennis. Dit creëert dat het originele voedingssupplementen zijn die bijdragen aan een mooie en gezonde huid.

DE NATUUR ALS BASIS

Ze hanteren strenge eisen voor de producten, daarbij vormt de natuur voor ons het uitgangspunt. Daarom wordt ervoor gezorgd dat de natuur met respect wordt behandeld en maken ze gebruik van natuurlijke, duurzame ingrediënten.

LAVIESAGE WAARDEN

• De producten worden met pure en zuivere ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit samengesteld, waarvan de werking wereldwijd door wetenschappelijk onderzoek en in de praktijk is aangetoond.
• Alle Laviesage producten worden conform de strengste certificeringsnormen (HACCP, Food Safety keurmerk FSS22000 en SKAL BIOCONTROLE) geproduceerd, waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.
• Om onze CO2 voetafdruk te minimaliseren, worden al onze producten in Europa geproduceerd.
• Laviesage streeft ernaar om uitsluitend van materialen gebruik te maken die natuurlijk, recyclebaar en niet schadelijk voor het milieu zijn. We maken gebruik van verpakkingen die recyclebaar en waar mogelijk biologisch afbreekbaar zijn. Al het papier dat in onze tassen en verpakkingen gebruik wordt, komt tenminste 83% uit gerecycleerde bronnen. We gebruiken geen pvc in onze verpakkingsmaterialen.
• Laviesage participeert in de stichting Trees for All die ten doel heeft om wereldwijd bos te herstellen middels het aanplanten en beschermen van bomen. Er zijn door Trees for All al meer dan 4.500.000 bomen en struiken geplant.
• Ze hanteren morele en ethische waarden ten aanzien van arbeid. Wij verwachten van onze leveranciers dat zij de werknemers met respect en waardigheid behandelen en geen dwang- of kinderarbeid toestaan.